Gavekort

Langt de fleste butikker og restauranter er en del af Køge handel via et kollektivt medlemskab. Udover de åbnetlyse fordele ved ét samlet Køge, kan Strædets butikker drage fordele af Køge Handels gavekortsløsning samt kontokortet "Køgekortet". Se venligst nedenstående for oplysninger omkring af gavekortet.

 • Kortet 
  Gavekortet er klar til brug i butikkerne i Køge med det samme, du kan se listen over de tilsluttede butikker og virksomheder på Koegehandel.dk eller ved scanning af QR koden på kortet.  
   
 • Minimumbeløb
  Gavekortet kan bruges i butikkerne ned til kr. 1,00.
   
 • Gyldighed
  Gavekortet kan anvendes i 3 år fra udstedelsesdato og kan ikke fremdateres. Gavekortets udløbs dato vil altid fremgå af din vedlagte slip, samt ved saldotjek i felt.
   
 • Saldo
  Tjek saldo på  koegehandel.dk / tjek saldo eller send SMS til 1271 skriv "saldo kontnr". QR koden bag på gavekortet kan scannes med en QR kode scanner - læs mere på slippen, der vedlægges i gaveæsken sammen med gavekortet, eller hos VisitKøge, Vestergade 1, 4600 Køge.

 • Udstedelse af gavekort
  Gavekort sælges her: Skoringen, Sport 24, Skjold & Burne, Nystrup & Øskov, VisitKøge, Kvickly Køge, Wika Meny.
  Samt online på: koegehandel.dk Kunder kan derudover ansøge om Køgekortet på:  koegehandel.dk.

 • Bortkomst
  Pas godt på dit gavekort. Et gavekort er et ihændehaverbevis og skal derfor betragtes som kontanter. Den person, der fremviser gavekortet, kan benytte dette til betaling. Der behøves ikke nogen yderligere identifikation af personen. Selvom du måtte have en bekræftelse fra gavegiveren, fra emballage eller kvittering, må vi desværre fastholde, at gavekortet alene har værdi for ihændehaver af gavekortet. Tabte, bortkomne eller udløbne gavekort erstattes ikke.
   
 • Kontakt

  Har du spørgsmål, kontakt: 
  Katja Lykke Friis Jensen
  Aktivitetschef
  mobil: 40 23 70 08
  info@koegehandel.dk