Tilbud

search
Elevtilbud
Straedet Koge
Vi har åbent alle dage!
Straedet Koge

Man-fre: 10-19, lør-søn: 10-16

Nyd sommeren med vores smukke vandkunst, butikker og restauranter samt tagterrasse med en fantastisk udsigt over Strædet! Vores butikker* har åbent alle ugens dage:⁠ Mandag - fredag fra kl. 10-19⁠ Lørdag - søndag fra kl. 10-16 ⁠

Straedet Koge
KØGE-bogstaver på Havnen!
Straedet Koge

De står der helt til november

Har du set de smukke KØGE-bogstaver på Køge Havn? Bogstaverne danner en unik og imponerende velkomst til både køgenser og turister i løbet af sommeren. Vi glæder os til at en masse smukke billeder med bogstaverne i baggrunden!

Nordisk film biograf
En tur i biografen?
Nordisk film biograf

Regnvejrsdage betyder hygge

Når vejret er solrigt og regner, kan du tage forbi og hygge med en god film. Tag din nærmeste med ned til Nordisk Film Biografer Køge. De står klar med popcorn, store lærreder og god stemning.

Restaurant Bone's Køge
KUN 20,-
Restaurant Bone's Køge

BONE’S KØGE

Salat- og softicebar til KUN 20,- på Bone's!! Gælder fra d. 1.-13. juli - både frokost og aften. Prisen gælder ved køb af hovedret. Kan kombineres med Happy Ribs, Early Birdy eller studierabat.

Fafla Mikroværksted
Kreativ sommer!
Fafla Mikroværksted

Mal selv keramik hos Fafla

Nyd en hyggelig stund med pensel i hånden og farver på paletten. Skab jeres personlige kunstværk på keramik med et bredt udvalg af figurer. Fafla Mikroværksted sørger for glasering og brænding, så I får et færdigt produkt.

Straedet Koge
Sommerfugle i gaden
Straedet Koge

Oplev den hyggelige stemning!

Har du set vores fine lyskæder med farvede sommerfugle som hænger i gaden? De lyser også op på gråvejrsdage og vi synes, at de er så flotte

Straedet Koge
Shop under åben himmel
Straedet Koge

Vi har åbent alle ugens dage!

Kom til shopping under åben himmel! Vores butikker* er åbne alle ugens dage:⁠ Mandag - fredag fra kl. 10-19⁠ Lørdag - søndag fra kl. 10-16 ⁠ *Biograf, dagligvarer, Fafla, SATS og restauranter har separate åbningstider⁠ God shoppelyst!

Straedet Koge
Nyd vores tagterrasse
Straedet Koge

Du er mere end velkommen!

Nyd din frokostpause oppe på en af vores tagterrasser, hvis vejret er til det. Denne tagterrasse ligger lige ovenover Normal og Vila.⁠ Ses vi deroppe? ⁠